Skip to main content
Összehasonlítás 1

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

By június 19th, 2024Hírek

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Nem egyszerű olyan méretű kerti bútort találni, ami a kis udvarban is tökéletesen elfér. Mivel tagadhatatlanul megérkezett a nyár, így a kertipartik, az esti beszélgetések, vagy a csillagfényes borozások ideje is beköszöntött.

Egy kerti bútor minden esetben remek szolgálatot teljesít, ráadásul azoknak sem kell lemondaniuk a kényelmes garnitúráról, akik nem rendelkeznek túl nagy kerttel. Mutatunk pár alternatívát a Wellis kínálatából, amely kis helyen is tökéletesen mutat.

Kerti bútor kis udvarba – 4 személynek tökéletes!

A Messina kerti bútor kis udvarba is tökéletesen mutat a méreteinek köszönhetően. A 4 személyes asztalnál összeülhet a barátaival vagy a szűk családdal és a kényelmes székeken együtt élvezhetik a szabadban töltött időt. Kínálatunkban megtalálható a 6 személyes változata is azoknak, akik egy kicsivel több hellyel rendelkeznek. Válassza Ön is a prémium minőségű kerti bútorunkat kis udvarba és élvezze a napsütést otthonában mindennap!

Kerti bútor kis udvarba – időjárásálló szövettel

A Supreme négyszemélyes étkező kerti bútor kis udvarba is remekül elfér! Gyönyörű kialakításának köszönhetően azoknak ajánljuk, akik kis helyen szeretnék élvezni a prémium életérzést. Időjárásálló kötél tartófonat található a háttámlán, szürke színben, valamint időjárásálló ülő – és hátpárnák tartoznak hozzá, melyek nem csak strapabíróak, de rendkívül esztétikusak is. Hívja át barátait és töltsenek el pár kellemes órát a teraszon vagy a kertben ezen a kényelmes kerti bútoron!

Napozóágy a tökéletes kényelemért

A Chill kerti napozóágy bármely kis kertben elfér. Remek kialakításának köszönhetően bármikor élvezheti a nap kényeztető sugarait otthonában. Időjárásálló kötél tartófonat található a nyugágy oldalán, barna színben, valamint időjárásálló ülőpárna és párnázat is a részét képzik. Tökéletes pihenést garantál egész nyáron!

Mindhárom modell elérhető a Készletkisöprő akciónk keretein belül, amely 2024. július 15-ig tart. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, szerezze be a legjobb kerti bútorokat otthonába!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

Read More

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Read More

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Read More