Skip to main content
Összehasonlítás 1

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

By június 19th, 2024Hírek

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Hallott már a Kromoterápia kifejezésről? Jakuzzijainkban mi ezt hangulatvilágításnak hívjuk. Kromoterápiás rendszerünk négy különböző színű fényre épül: a zöld, sárga, kék és a piros.

Ezek beállíthatók úgy, hogy gyengéden elhalványuljanak, vagy a masszázsmedence kezelőpaneljének egyszerű érintésével rögzíthetők a hangulatunkhoz leginkább passzoló színre. Milyen fényterápiás rendszerrel rendelkeznek a Wellis Life medencék?

Kromoterápia testközelből – Színterápiás hangulatvilágítás

A kromoterápia megjelenik a Wellis Life modelljeiben. A SmartTouch vezérlőrendszerhez csatlakoztatva a Exclusive Lights rendszer könnyedén irányítható az érintőképernyős felületen. Hozza létre egyszerűen személyre szabott beállításait a végtelen színválasztékkal és a fényintenzitás elhalványításával. Emellett a peremvilágítás is egy olyan dizájnelem, amely a díszítőelemek, a pohártartó, a csapok és a szűrőház alatt található. Ez egyszerre vezérelhető a fúvóka világítással, amely szintén a kromoterápia egyik eleme.

Kromoterápia – tökéletes kikapcsolódás!

A kromoterápia elősegíti a tökéletes kikapcsolódást otthonában. A Wellis számtalan szabadalommal rukkolt elő új modelljeivel kapcsolatban, ezek közül az egyik kiemelkedő a világító fúvóka. A jetvilágítás mellett a fúvókák körüli terület is színpomázó árnyalatokban tündököl, ami egészen egyedülálló megjelenést nyújt egy esti fürdőzés során. Másik újdonságunk a LightSide™ világítórendszer, amely rejtett világítást tartalmaz a sarokelemek alatt, és egy saját fejlesztésű LED szalagot, amely a medence oldalburkolatán fut végig. Az integrált LED szalag különleges hangulatot nyújt egy esti fürdőzés során, amitől teljes lesz a kikapcsolódás!

Központi világítás

Valamennyi jakuzzi központi, víz alatti világítással rendelkezik, amely összhangban működve a fúvóka világítással megszínezi az egész medence vizét. Válasszon prémium minőségű medencéink közül és élvezze a kényeztető víz hatását otthonában!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

Read More

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Read More

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Read More