Skip to main content
Összehasonlítás 1

Fedezze fel a Wellis Nyári Jakuzzi Vásárt!

By június 19th, 2024Hírek

Fedezze fel a Wellis Nyári Jakuzzi Vásárt!

Fedezze fel a Wellis Nyári Jakuzzi Vásárt!

Fedezze fel a világ legzöldebb masszázsmedencéit exkluzív nyári vásári ajánlatokkal! Június 28. és 30. között várjuk Önt a Wellis Jakuzzi Vásáron Dabason, ahol Európa legnagyobb jakuzzi gyártójának legújabb modelljeivel találkozhat.

Teremtse meg saját wellness oázisát otthon, és válogasson széles szaniter, szauna, kerti bútor, grill és pergola kínálatunkból. Tapasztalja meg a Wellis masszázsmedencék kivételes minőségét és luxusát, melyek garantálják a feledhetetlen wellness élményt otthonában.

Kizárólag nálunk találja meg a világ legzöldebb csúcsmodelljeit, egyedülállóan kedvező energiafogyasztással, amelyek az abszolút felső kategóriás minőséget és kényelmet képviselik. Hagyja, hogy elvarázsolja exkluzív bemutatótermünk különleges hangulata.

Miért érdemes részt venni a Nyári Jakuzzi Vásáron?

  • Széles választék: Óriási termékkínálat, így biztosan megtalálja a tökéletes jakuzzit vagy otthonának kedvenc darabját.
  • Elképesztő kedvezmények: Prémium masszázsmedencéinket, szanitereinket, szaunáinkat, kerti bútorainkat, grilljeinket és pergoláinkat most különleges árengedményekkel kínáljuk, akár 30% kedvezménnyel, már 1.399.900 Ft-tól.
  • Gasztronómiai élvezetek: Kóstolja meg ízletes ételkínálatunkat és hűsítő koktélokat, miközben a tökéletes kerti élményt keresi.
  • Exkluzív ajándék: Minden előzetesen regisztráló vendégünk számára, aki jakuzzit vásárol, egy különleges ajándékkal is kedveskedünk: egy Wellis Crystal vízkezelő csomaggal, hogy medencéje vízét kristálytisztán tarthassa.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

Read More

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Read More

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Read More