Skip to main content
Összehasonlítás 1

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

By június 26th, 2024Hírek

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

A Wellis Life medencéi számtalan újdonsággal kerültek ki a piacra, amelyek közül egyik az új vízirányváltó. Ez a továbbfejlesztett elektromos kiegészítő felváltotta a nagy, manuális egységet. Készülékünk a már megszokott funkciókat maradéktalanul látja el, kisebb, gombokkal ellátott panellel pedig a könnyebb használat is garantált.

Wellis új vízirányváltó – gyengéd masszázsélmény

Az elektromos vízirányváltó gyengédebb masszázsélményt tesz lehetővé, mivel aktiválása után a víz sebessége fokozatosan nő. Az automatizálásnak köszönhetően új masszázsélményt építettünk a medencébe: a masszázs irányának öt másodpercenkénti fokozatos megváltoztatása pulzáló hatást kelt, a hagyományos masszázs még hitelesebb érzetét biztosítva.

A vízáramlás tekintetében két régebbi modell masszázsmotorjának masszírozási erejét egyként egyesítettük a csövek kiegyenesítésével és az új vízirányváltó beszerelésével. Így a használat közbeni energiafogyasztás a korábbi mennyiség felére csökkent.

Wellis vízirányváltó – szabadalom 152 országban

A Wellis energiahatékony vízirányváltójának szabadalma már 152 országban van bejegyeztetve. Versenytársaink megoldásához képest a teljesítmény 23%-kal nagyobb, mindemellett az energiafogyasztás kb. 30%-kal kevesebb. Továbbá összehasonlítottuk korábbi modelljeinkkel is, és az eredmény 41%-kal kevesebb energiafogyasztás nyomásveszteség nélkül.

Wellis EVEREST a régi vízirányváltóval (12 PSI masszázsérzet eléréséhez szükséges):

2×3LE + 2×2LE motor és 7400 W

Wellis EVEREST life az új irányváltóval (12 PSI masszázsérzet eléréséhez szükséges):

2×3LE motor és 4400 W

Válassza Ön is a prémium minőségű Life medencéinket!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mindent a Wellis új vízirányváltójáról!

Read More

Mit takar a kromoterápia kifejezés?

Read More

Kerti bútor kis udvarba – találja meg Ön is a tökéletes verziót!

Read More